Om Lysio Research

Om Lysio Research

daniel og erik går

Undersøkelser som leder til samfunnsutvikling

Lysio Research har sin opprinnelse i det svenske undersøkelseselskapet Enkätfabriken. Selskapet ble startet i 2009 av to venner der den ene hadde sansen for tall og den andre for ord. I begynnelsen var det en slags fritidsaktivitet for Erik Granberg og Daniel Sturesson, men det vokste seg raskt til noe større. I dag har Enkätfabriken 25 ansatte, er et av Sveriges raskest voksende selskaper og en ledende aktør innen spørreundersøkelser og analyse. Gründerne Erik og Daniel satser fra 2022 også i Norge.

Vi tror at mye av nøkkelen bak suksessen er vår ambisjon om å jobbe med undersøkelser som leder til samfunnsutvikling, sammen med vår store forkjærlighet for undersøkelser og god metodebruk. Det er derfor det er viktig for oss å skreddersy hver undersøkelse til kundens unike behov, slik at resultatet blir så relevant og nyttig som mulig. Vi benytter oss av alle innsamlingsmetoder som vi gjerne kombinerer for å få best mulig resultat.

Det er dette som har ledet oss til det norske markedet – en forkjærlighet for undersøkelse og analyse. Vi mener at det ikke skal koste for mye å gjennomføre grundige og gode undersøkelser, eller levere kunnskapsgrunnlag som leder til godt begrunnede beslutninger. Ved å være effektive og fleksible i våre metodevalg holder vi et konkurransedyktig prisnivå. 

Selv om Lysio er nye i Norge er ikke Norge nytt for oss! Flere av Enkätfabrikens undersøkelser har blitt gjort i Norge.

Linje

Vår historie

Undersøkelser som betyr noe.

Om lysio

2022

Lysio Research Norge

Etter å ha gjort prosjekter for kunder i Norge en god stund under Enkätfabriken ble det etterhvert på tide å ta det arbeidet videre. I 2022 ble det tid for å satse litt større og etablere et eget selskap i Norge. 

Linje

Elvira export till hemsida-1-1

Elvira Evysdotter

Kontoransvarlig Norge

Lysio Grundare VD

Daniel Sturesson

Grunnlegger og prosjektleder

Lysio delägare

Erik Granberg

Grunnlegger og prosjektleder

EUlogo_v_RGB