Du får den kunnskapen du trenger for å kunne ta beslutninger som hjelper deg å lykkes

Markedsundersøkelser hjelper deg å få innsikt i målgruppen din og identifisere muligheter på markedet. Du kan også måle effekten av markedsføringskampanjer og utvikle strategier for å forbedre produktene og tjenestene dine. Med denne kunnskapen kan du ta informerte beslutninger og justere strategien din for å lykkes bedre på markedet og ligge i forkant av konkurrenter.

Markedsundersøkelse

Planlegger du å utvide din kundekrets? Trenger du en kartlegging av markedet som du opererer i? Vil du vite hvordan din bedrift eller din merkevare oppfattes sammenlignet med konkurrentene? En markedsundersøkelse kan hjelpe deg med å få svar på disse spørsmålene.

Les mer om våre markedsundersøkelser her

Resultat graf
grafik 1400×600 staplar_Rityta 1
Undersøke kafekunder

Kundeundersøkelse

Hva synes dine kunder om tjenestene og produktene som de mottar? Hvilke tjenester vil de ha i fremtiden? En kundeundersøkelse bidrar med den nødvendige kunnskapen for at du kan utvikle deg og bedriften videre. Lysio Research hjelper deg med å gjennomføre kundeundersøkelser som forteller deg hva som kan gjøre akkkurat dine kunder mer fornøyde, og hvilke generelle faktorer som påvirker kunders tilfredshet mest.

Les mer om våre kundeundersøkelser her

Kampanjeoppfølging

Ønsker du å måle effekten av en planlagt eller allerede gjennomført kampanje? Ved hjelp av en nullpunktsmåling og en kampanjeoppfølging får dere hjelp med å kartlegge markedet før kampanjen starter, og til å måle kampanjens effekt i etterkant. 

Les mer her

 

alexandru-tugui–inuQpBGbgI-unsplash
1matic-kozinc-njYp4KqjqF8-unsplash

Merkevareundersøkelse

Det er summen av dine kunders assosiasjoner som utgjør din merkevare. Lysio Research hjelper deg med å kartlegge oppfatninger og holdninger knyttet til merkevaren, og skape et bilde av dens generelle omdømme.

Les mer her

Hvorfor velge Lysio Research?

Lang erfaring

Vi har lang erfaring fra både kundesiden og markedssiden, og forstår hva informasjonsbehovet innebærer. Vi forstår hva du trenger å vite for å videre forstå dine kunder. 

Statistisk kompetanse

Ved hjelp av statistiske analyser och prognoser sammenstiller og visualiserer vi den kunnskapen du trenger.

Hele prosessen

Vi tar oss av hele prosessen – fra kartlegging og formulering av spørsmål til en ferdig rapport!

Linje

Ta kontakt med oss

Vi svarer i løpet av 2 timer når du skriver under kontortid, ellers neste arbeidsdag.  

Elvira export till hemsida-1-1

 

Elvira Evysdotter

Kontoransvarlig Lysio Norge

(+46) 735 - 26 68 74

kontakt@lysio.no

Vi tar datasikkerhet og personvern på alvor, og jobber i overenstemmelse med personvernforordningen og GDPR